2011. január 17., hétfő

Golden Globe

Mire jó, ha az ember rossz alvó? Hát, arra, hogy élőben végignézheti a 68. Golden Globe díjátadót! :-)
Az első fél óráról ugyan lemaradtam, de így is volt jó néhány pillanat, amiért érdemes volt, főleg, ha már így alakult. :-) Ezek voltak azok:
Nagyon jó látni, ha Al Pacino átvesz egy díjat. Ez az ember egyszerűen nem öregszik. :-)
Kedvenc vámpírfiúnk adta át a legjobb külföldi film díját. :-)))
Robert De Niro Cecil B. DeMille életműdíjat kapott!!! Előtte persze, válogatás, a legjobb, legemlékezetesebb szerepekből, filmkockákból, a fickó egy zseni!
Egyszerűen imádom, hogy Tom Hanks mindig meghatódik valamin /itt éppen Robert De Niro díján/ és a könnyeivel küszködik! Egy igazi, csodás, érző ember, sosem felejtem el, mikor átvette az Oscart a Philadelphiáért!
Körbecsodálhattam a ruhakölteményeket, a jókat és a rosszakat is... :-)
Michael Douglast, aki komoly betegségen esett át, állva tapsolták, ő adhatta át a legjobb drámai film díját. Jó volt látni, persze, sovány, de nagyon jól nézett ki.
A legjobb színészek Colin Firth, Annette Bening, Paul Giamatti és Natalie Portman lettek, remek döntések.
Sok jó film lesz az idén, nagyszerű volt belepillantani, hogy mi is lesz a kínálat.
Azért egy kis fanyalgást is megengednék magamnak, hihetetlen volt számomra, hogy a Közösségi Háló, ami az ismert közösségi weboldal születéséről és történetéről szól, gyakorlatilag tarolt, minden fontosabb díjat elvitt! Már ott hüledeztem, mikor a legjobb rendezés díját megkapta, de, mint legjobb drámai film... Hááát... ahhoz képest, hogy szinte csak rossz kritikát olvastam róla... És főleg, mondjuk az Eredet-tel szemben... De nagyon jónak tűnik a Colin Firth-ös A király beszéde is.
Szóval, behódoltunk az internetnek a Golden Globe gálán, azért remélem az Oscar-on nem ez fog tarolni... Vajon az idén valamelyik magyar csatornán leadják az Oscar-gálát...?
A teljes lista a már meglévő magyar címekkel itt tekinthető meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése