2010. április 16., péntek

Mi történt a Viasat 3-mal? UPDATE

Tegnap este sikerült a kisfiamat időben elaltatni, így 21,20-kor kényelmesen letelepedtem és örömmel vártam a jól megérdemelt, kezdődő CSI premier-epizódomat. Mindig felveszem, hogy biztosan meg tudjam nézni, mert ritkán érek oda kezdésre, így nagyon örültem, hogy elejétől láthatom kedvenceimet.
Ha láthattam volna...
Ugyanis tegnap teljes őskáosz volt a Viasat 3 háza táján. Nem szokásom itt negatívumokról írni, de nagyon mérges voltam. Hosszú évek óta csütörtök este vagy Helyszínelők premier, vagy Miami, vagy New York-i helyszínelők premier van ezen a csatornán. Ezt annyira tartják, hogy nem zavarja meg ebben őket semmilyen ünnep /karácsony, szilveszter, húsvét vagy nemzeti ünnep/ ezt MINDIG leadják! Egész héten erre várok.
De most egy ukrán súlyemelő lánykáról adtak egy töltelék-műsort, akinek ráadásul egy rendkívül agresszív és arrogáns apja volt, akinek láttára az embernek kinyílt a bicska a zsebében. És ennek a borzalomnak a végén is egy teljesen más műsort adtak! Nem a 10. évad premierrészét, vagy a CSI NY soron következő epizódját, hanem egy másfél órás krimit. Hát, itt adtam fel. Éjszakára még beállítottam a videot, de reggel utánanéztem a neten és bizony még nagyobb baki következett, elkezdték leadni az epizódot éjfél után, de nem adták le végig!!!
Elképzelni sem tudom, miért következett be ez az iszonyú fejetlenség és főleg, miért pont a csatorna legfontosabb húzóműsorát érintette, amire több ezren várnak minden héten?!
Idáig csak borzasztóan bosszantó a dolog, de az már kifejezetten vérlázító, hogy minderről egy szó tájékoztatás nem történt sem a tv-képernyőjén, sem a teletexten /ami a beígért, de le nem adott műsort mutatta/, sem a honlapjukon, sem az interneten semmilyen más formában. Internetes fórumokat tanulmányozva az is kiderült, hogy már korábban is bénáztak a nap folyamán. És sokan, nagyon sokan felháborodtak...
Dühömben még egy levelet is írtam a Viasat honlapjára, nem tudom, reagálnak-e érdemben... Igaz, nem voltam durva és nem káromkodtam benne, amit mások lehet, hogy megtettek, de nem voltam nagyon nőies sem...

UPDATE 15,45-kor: Az indexen találtam egy leírást arról, hogy mi is történt. Itt elolvashatjátok. Ha minden igaz, egy héttel tolódunk, jövő csütörtökön minden a rendes kerékvágásban. Erről itt. Az egészről pedig egy klassz, eszetlen összefüggés itt, a rettenthetetlen Jack Bauer-ről szóló cikk alatt, az első kommentben. Csak, hogy röhögjünk is már valamin! :-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése