2010. február 14., vasárnap

New Moon - kulisszatitkok










Hjaj,
még tart az élmény, de még mennyire és még milyen sokáig! :-)

Csodás Valentin-napi ajándékot kaptam a férjemtől, a jobb oldali képen látható New Moon könyvet! /Karácsonyra a Twilight kulisszatitkait kaptam. Bal oldalon látható. Azért ügyesen súgok Neki! :-D/

Twilight és New Moon, Kulisszatitkok - Illusztrált nagykalauz a filmhez. Írójuk Mark Cotta Vaz. Nagy alakú, keménytáblás, szép kivitelű könyvek.
Érdekes belesni a kulisszák mögé, a filmkészítés rejtelmeibe, hogyan keresnek helyszíneket, hogyan készülnek a trükkök, az elsőben érdekes volt a szereplők kiválasztása is. Hogyan igyekeztek a lehető legjobban visszaadni a regény hangulatát. Mennyire aprólékos munka a filmkészítés, milyen sok részletnek kell stimmelni, hogy flottul menjen az egész. Csodás, lélegzetelállító képek vannak benne /sok-sok oldalnyi/ és az exkluzív interjúkban azt is elolvashatjuk, hogy mit is gondoltak kedvenceink a forgatás közben, valamint hogyan is építették fel karakterüket. Az alapművekből is szerepel bennük néhány idézet. És a kedvenc mondatom a második kulisszás könyvből: "Minél több Rob Pattinson van egy filmben, annál jobb!" Ezzel tökéletesen egyet kell, hogy értsek! :-)
Azt gondolom, rajongóknak kihagyhatatlan, mondhatnám úgy is, hogy kötelező! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése