2010. március 29., hétfő

8 kérdés

@gitól kérdések is érkeztek:

1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?
Kifizetnénk a lakásunkat, de vennénk egy házat is és egy nagyobb kocsit. Sokat utaznánk. Családtagokat és barátokat is segítenénk belőle. És még biztos lennének lakberendezési ötletek és adományok is.

2. Rossz szokásom
Türelmetlen és hirtelen haragú vagyok, de nem tart sokáig.

3. Koffein?
Igen, minden nap 1 csésze kávé, de mostanában már kettő.

4. Színeim?
Fekete, lila, rózsaszín, kék, fehér.

5. Mi van most rajtam?
Hálóing, fölötte egy kardigán. /Reggel 6 van. :-)/

6. Háziállat?
Volt egy kutyám gyerekkoromban, ha lenne házunk, beszereznénk oda egy kutyát biztosan.

7. 10 év múlva hol látom magam?
Egészségesek vagyunk mindannyian. Balázzsal szeretetben, boldogságban neveljük gyermekeinket. Már 15 éve vagyunk házasok. Mindketten dolgozunk. Bálint már 12 és fél éves kiskamasz és van egy kisebb fiunk vagy lányunk. Szeretünk együtt lenni. Még itt lakunk, ahol most, de vélhetően autót már cseréltünk.

8. Legutóbbi nagyon jó élményem?
Tegnap délután Bálinttal együtt nagyon kimerültek voltunk. Nem akart aludni, pedig fáradt volt. Egy hisztit követően végül odabújt mellém a nagy ágyra és a karomban elaludt. Ilyen nagyon ritkán fordult elő a két és fél évben, ragaszkod/t/unk a saját ágyban alváshoz, de most nagyon jó volt mindkettőnknek a szoros-összebújós-együttalvás.

Az előző poszt jutalmazottjaitól várnám a válaszokat, de kíváncsi lennék még F. Nóri és F. Adri válaszaira is!

1 megjegyzés:

  1. 1. Ha nyernénk a lottón, rögtön vennénk egy első emeleti lakást, átköltöznénk, így ráérősen tudnánk megvenni a telket, felépíteni álmaink házát. Természetesen vennénk autót, meg mindent ami a kényelmünket szolgálja és még nincs. Segítenénk a családot, ismerősöket, alapítványokat és megpróbálnánk ugyanúgy élni az életünket, mint eddig...(vagyis nem elszállni ennyi pénztől)

    2.Hűűű, van egy pár...Talán a legrosszabb, hogy előbb beszélek, és utólag gondolkodok...

    3. Koffein: napi egy, light-os...még egy ideig...:-)

    4. Örökké vissza-visszatérő a kék, minden árnyalatban, de szeretem még a sárgát, pirosat.

    5. Most éppen póló, melegítő naci. Meg persze fehérnemű :-D

    6. Jelenleg sajnos egy sincs (kivéve a porcicákat:-)) emeletes házba állatkínzásnak tartom. De ha lesz kertes házunk, kutya, macska biztos lesz.

    7. 10 év múlva? Hát, nem könnyű válaszolni. Ha álmodozni szeretnék, akkor kertes házban lakunk, a 12,5 éves Zalán, a 10,5 éves Zétény mögött egy kisöccs, vagy egy kishúg is az udvaron szaladgál. Félállásban dolgozom, boldogan, szeretetben élünk...
    A realitás talaján maradva viszont talán egy kisebb családi házra cseréltük a lakásunkat, a két fiúval élünk, boldogan,szeretetben. És szorgalmasan dolgozunk mindketten.

    8. Kicsi gyerekkel élve naponta rengeteg jó élmény éri az embert. Hirtelen annyi jut eszembe, melyiket is írjam...Talán a legszebb, amikor látom, az apja birkózik velük, és kacag mindhárom!

    Köszönöm a lehetőséget, ritkán jut eszébe az embernek ilyeneken gondolkodnia.

    VálaszTörlés